DESPRE NOI

Cine suntem?


„Galaxy Group există astăzi pentru că am avut, încă din copilărie, o viziune și o pasiune pentru domeniul construcțiilor. A fost nevoie, bineînțeles, de dăruire, disciplină și networking. Pentru mine, este o combinație foarte puternică de elemente care pot asigura, în timp, un brand robust și rezultate excepționale. Galaxy Group s-a născut din dorința mea de a face o diferență în industria construcțiilor și imobiliarelor prin calitate, profesionalism și respect.” Wang Di, CEO și fondator al Galaxy Group

Suntem aici pentru a vă construi viitorul, așa că începem prin turnarea unei fundații solide, împreună. Pornim de la nevoile și dorințele voastre și aducem cei mai buni experți, pentru rezultate definite prin calitate și punctualitate.

Galaxy Group a fost creat pentru a oferi excelență. Serviciile noastre acoperă o gamă completă de soluții pentru construcții și dezvoltare imobiliară.

Dezvoltați un proiect de la 0? Galaxy Group vă pune la dispoziție servicii de consultanță, construcții, arhitectură și design interior. Pornind de la o simplă schiță și până la implementare și finalizare, echipa noastră de experți va monitoriza lucrările, garantând cele mai bune rezultate.

Suntem ceea ce facem, prin urmare, Galaxy Group are un portofoliu bogat, care conține o mulțime de proiecte finalizate cu succes.